Rabu, 21 Disember 2011

Wordless Wednesday| Duit Kertas Malaysia Baru

Assalamualaikum & Salam 1 Blogger! 

Haaa,bestnye tahun depan kita akan guna duit baru.Tak sabar nak pegang duit tu.hehe.



Kita suka nengok duit RM100 tu.Kaler pepel.hehe. Haaa,perasan tak yg kita ada duit baru, tak kan tak nampak kot yg plg menyerlah tu. Comel je nengok duit RM20 tu kan.Kuning !!!
Macam duit maainan plak nengok..Teringin plak nak main saidina.*winkwink*


Ouh,sebelum terlupa saya nak wish good luck kpd candidates PMR `11. Moga dpt straight A`s..Aminnn!

5 ulasan:

deen azmee berkata...

hehehe.. menarik.. warna2 dia pun boleh tahan..

Kimie berkata...

Comelnyee.hehe. :)

AQILAH ALIAS berkata...

@deen azmeehehe...a'a,tp yg nmpk lain sikit RM 20tu la..Kaler yellow..

AQILAH ALIAS berkata...

@Kimieduit kita msti la cmel.hehe.

Diyana Ali berkata...

a'ah kan mcm duit mainan pulak. takpe laa :)