Jumaat, 9 Disember 2011

Cuti-II Putrajaya | 1st day

Assalamualaikum & Salam 1 Blogger !

Selamat Malam! Have a nice dream ya.hehe. Dah lama tak menulis entri .hehe. lama la sangat pagi tadi tu apa? waaa!! huhu.

Malam ni saya nak tunjuk gambar-II je kat korang sebabnya jari jemariku ini malas nak bergerak.hoho. Malas nak membebel panjang-II. Jom tengok.

Pagi --->



Petang & Malam --->

Hotel Pan Pacific. Hah, satu petang tu saja kami pusing-II cari tempat ni, nasib baik la jumpa.hehe. Bukan kami menginap kat sini ye tp malam tu ada majlis makan malam bersama Sultan Negeri Sembilan. Majlis ni untuk 23 orang yg terpilih je.Alhamdulillah la my sis tergolong dalam golongan 23 terbaik ni.


Pan Pacific Hotel

Menunggu ketibaan tetamu terhormat


Menjamu selera

Mak & Ayah

Mak, Ayah & Anak.hehe.
Majlis ni special untuk pelajar yang dapat first class je.hehe. Tahniah ye :)

Selamat Malam :)

4 ulasan:

محمد رازيق berkata...

wah, bestnyer majlis tu... hehe. nice.. salam kenal.. free2 jmput singgah blog sy bc kisah Harimau, cicak dan Manusia :)

AQILAH ALIAS berkata...

@محمد رازيقbest kot.hehe. sy tak pergi pon. Dia cuma jemput ibubapa je.Nnti ade masa sy singgah blog kamu ye :)salam kenal jgak.

Pn. Sheila berkata...

wah... bestnyer... tahniah dpt 1st class...:-)

AQILAH ALIAS berkata...

@Pn. Sheilahehe. bkn sy,my sis la.ape-II thanks bg pihak kakak sy :)