Khamis, 8 Disember 2011

JOM TAMBAH FOLLOWER

Assalamualaikum & Salam 1 Blogger !

Haaa, kalau tadi saya join segmen Jom Jadi Kawan by CP kali ni saya nak join segmen Jom Tambah Follower oleh Cik Lulu. Macam lebih kurang je dengar tajuk dia tu kan.hehe. Tujuan utama saya join segmen ni untuk berkenalan antara satu sama lain disamping dapat menambah bilangan follower. Huhu

Tarikh Tutup: 11.12.2011

Sape-2 yang belum join lagi tu rajin-2 la tekan banner kat bawah ni ye.Anda ada lebih kurang empat hari lagi. Tunggu apa lagi. Jom la !!!



Comel la doodle tu. I like it  

Have a nice dream 

23 ulasan:

kepunyaan kuh ;]] berkata...

join ..

http://ceritahatikuh.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-tambah-follower.html

huda raihana berkata...

jalan jalan sini jugak :)

Syazfida Afzan berkata...

membalas kunjungan...done following u back my dear...^_^

AQILAH ALIAS berkata...

@Syazfida Afzan thanks :)

AQILAH ALIAS berkata...

@huda raihana thanks sudi dtg blog saya :)

AQILAH ALIAS berkata...

@kepunyaan kuh ;]] done follow u :)

YaYa berkata...

salam singgah dari segment yang sama. jum follow2 :) btw, ur blog so nice blog =)
meh la dtg jalan2 kat blog yaya….

Mya berkata...

salam ziarah. dari segment sama. such a nice blog tau:) jum blogwalking dan follow2:)

http://sweettedy.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

AQILAH ALIAS berkata...

@YaYathanks sudi singgah blog sy:) nty kite follow ea.hehe. biase-II je

AQILAH ALIAS berkata...

@Myathanks sudi ziarah blog sy.nty sy follow ea.:)

Pn. Sheila berkata...

salam balas kunjung n folo gak... yeheaaa....

Gadis Pink berkata...

Sye singgah dari segmen yang sama :) Canteknya blog ! :)))
Done follow :)))

AQILAH ALIAS berkata...

@Pn. Sheilathanks ea sudi singgah n follow :)

AQILAH ALIAS berkata...

@Gadis Pinkthanks sudi menyinggah n follow..hehe.biase-II blog awk pon comel jgak.

Nafisya Ismail berkata...

segmen sama...

follow me back.. thanks :)

secret Ash berkata...

Follow awk :)

http://secretash.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-tambah-follower-by-lulu.html

Niena Sofea berkata...

Salam kenal ..

Niena singgah sini ye ..

Niena sudah follow kamu ..

Jemput singgah ke blog Niena & komen2 ya..

(Klik iklan Churp2 Niena ye.. )

Jom daftar churp2 di blog Niena ,untung dengan hanya 1 klik .. Earning Churp2 lebih laju naik daripada nuffnang .. =)

buzz_ziela berkata...

slm kenal :D
done follow. jmput dtg blog picisan sya

http://nurbazilah97.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-tambah-follower.html

Cik Aya berkata...

singgah sini dr segmen sama
done follow u
salam perkenalan

http://skyjuiceforever.blogspot.com/2011/12/segmen-i-jom-tambah-follower.html

Syieda™ berkata...

datang dari blog akak lulu dalam segmen yang sama..
---->> http://ovestory313.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html
jom ke blog syieda...



salam kenalan
Syieda™

Ajeyy Rawk berkata...

Assalamualaikum, saya datang ziarah dari segmen Blog akak Lulu .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

Ajeyy Rawk

Rara Shisa La berkata...

dah follow sini . dari segmen yg sama .. salam perkenalan :)

http://rarashisala.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-tambah-follower-bersama-lulu.html

deen azmee berkata...

as-salam..

singgah dari segmen lulu caldina..

http://deenazmee.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html