Khamis, 8 Disember 2011

Segmen CP | Jom Jadi Kawan!

Assalamualaikum & Salam 1 Blogger !

Hah, hari ni saya nak join satu segmen daripada Cik Purple yg cute ni. Dah lame saya tak melibatkan diri dengan aktiviti macam ni. Huhu. Segmen ini juga bertujuan untuk mendapatkan lebih ramai kawan :)



Tadaa !!! ni lah dia bannernye. Comel kan . Hope, dengan melibatkan diri dalam segmen ini dapat la menambah bilangan follower.hehe. Thanks CP sebab adakan segmen macam ni. *winkwink*

Berminat ? jangan segan-2 la nak klik banner kat atas tu.

Selamat Malam 

10 ulasan:

sharahgorgeous.blogspot.com berkata...

aiii Aqilah...saya dh follow yerrrr...

AQILAH ALIAS berkata...

@sharahgorgeous.blogspot.comhaiii, thanks ye sudi follow sy :)

hanna berkata...

singgah sini..
dari segmen yang sme...
salam perkenalan...

http://cicaktersepit.blogspot.com/2011/12/senarai-jom-jadi-kawan.html

Fendy berkata...

salam perkenalan dari blog fendy
singgah dari segmen yang sama....

jom singgah blog fendy yang tak seberapa..

http://fendy1302.blogspot.com/2011/12/segmen-cp-jom-jadi-kawan.html

farra berkata...

fara dtg dr segmen yg sama ^^
done follow u

http://hakmilikfara.blogspot.com/2011/12/segmen-cp-jom-jadi-kawan.html

Zatyfariha berkata...

Hye cheeri...datang dari segmen yg sama =D
♕ done follow u >_<

http://likefairyland.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-jadi-kawan.html

::CIK LYNN:: berkata...

salam...
cik lynn dr sgmeny yg sma..
cik lynn dh follow sni...=)

http://lynnlinda.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-jadi-kawan.html

Nurhasliza Jeffry berkata...

HAIII! DATANG DARI SEGMEN YANG SAMA.. SELAMAT BERSAHABAT! ;)

http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/12/segmen-cp-jom-jadi-kawan.html

Cik Aya berkata...

Haiiii dtg dari segmen sama..followw sini awakkk!!!jemput singgah ke my belog..jom follow balik..salam perkenalan yaaaaa..

skyjuiceforever.blogspot.com

syamsyam berkata...

dari segmen yg same :)
done follow :D
follow me back ok tq ^^

http://shoya96.blogspot.com/2011/12/segmen-cp-jom-jadi-kawan.html