Sabtu, 10 Disember 2011

Cuti-II Putrajaya | 2nd day (Majlis Konvokesyen Ke-9 USIM)

Assalamualaikum & Salam 1 Blogger !

Haaa,Malam ni entri bergambar je. Tak larat nak menaip.*winkwink*

Lebih kurang pukul 7am camtu la kami dah sampai dekat PICC ni. Ingatkan kami dah awal tapi ade lg orang yg lebih awal.hehe.

Tengah siap-II

Adik sebagai pemerhati.hehe.

Masa untuk bergambar.~smile~

Perarakan masuk

My Family

My Family lg
Tu je yg dapat saya kongsi.Masih banyak lg tp disebabkan broadband ni buat hal mood tetibe je rasa malas.hehe.

Oke la,time to sleep.Esok nak kena bangun awal ada kelas.

Selamat Malam (:

8 ulasan:

fiQ'Ra berkata...

Salam geng fiQ’Ra yang mas kasihi ◕‿◕
Kad blogger yang baru sudah siap..
Boleh ambil dekat sini eh ◕‿◕

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.299454310095577.70648.257419187632423&type=3

AQILAH ALIAS berkata...

@fiQ'RaSalam,thanks kak mas sudi menyinggah blog sy.
Waa! dh siap .thanks :)

Gen2Merah berkata...

tengok2 gmabr ni, terkenang plak saya zaman kampus dulu.. sungguh manis memorinya.. ehehe

salam ukhuwah.. ada masa singgah2 lah blog Gen2merah ye..

Pendamba Mawar berkata...

best nye konvo

-✿Ayu✿- berkata...

congrates dear!!! double congrates for being a first class student! well done!

AQILAH ALIAS berkata...

@Gen2MerahSalam ukhuwah jgak..i.Allah ade mse yg sesuai sy snggh blog kamu.thanks sudi mnyinggah blog sy ni (:

AQILAH ALIAS berkata...

@Pendamba Mawarhehe, tu la best la tgk dorang pakai jubah naik pnts ape tu.. ntah bila la plak gilirn sy..huhu,

AQILAH ALIAS berkata...

@-✿Ayu✿-thanks akak..tp ni bkn sy pnyr tp my eldest sista..pepe pon thanks ye (: