Jumaat, 23 Disember 2011

Budak Gila Printscreen| My Love

Assalamualaikum & Salam 1 Blogger ! 

See title utk malam ni.hehe. Sejak dua menjaak ni  kita asyik gilakan printscreen je, almaklum la budak baru pandai.hoho.habis semua menda nak printscreen.biase lah kan mula-II ni. Mesti korang cakap ''alaaah, budak ni pasal ni pon nak kecoh aku dah lama tahu''. Oke, saya tak kesah pom korang nak cakap apa asalkan saya bahagia *winkwink*

Haaaa,malam ni saya nak tunjuk yg satu ni je. Saya sayang kamu semua.  

Tengok owner pun baru nak follow blog sendiri?.hehe.
tak de la sebenarnyan ni dah kali kedua da sbb minggu lepas  saya hantar
notebook saya ni format.
Panjang kapsyen tu.hehe.
Tadaa,hehe.thanks sebab sudi jd follower saya.W/pun bilangan follower saya tak seramai bilangan follower korang but saya tetap happy.tanpa korang semua entah macam mane la blog saya ni.hehe.Jasa korang tetap dikenang.Kalau ade apa-II yg korang rasa tak puas hati dgn blog ni cakap je,i.Allah yg mne blh diperbtlkan saya betulkan.*winkwink*

Kepada sesiapa yg 'terbaca' atau sengaja membaca entri ni, kalau korang ingin saya blogwalking n follow  blog korang.tinggal lah link korang dekat komen ni ye.

Thanks for landing here. 

4 ulasan:

wan niahix berkata...

Wan follow Aqilah eyk... n satu g.. qilah x tukau shoutbox? dh nk expired dh shoutbox... hmm...

AQILAH ALIAS berkata...

@wan niahixthanks wan..sy dh ltk dh yg bru tu.free shoutbox. nty esk sy buang yg shoutmix tu erk..thanks tlg ingtkn sy :)

mimi berkata...

jumprint screen banyak-2..aku pun baru reti gaak..heeeee

AQILAH ALIAS berkata...

@mimiHaha,jom2..nty dh puas x dh la.. :)