Selasa, 7 Jun 2011

New Contest : Kami Kaki Blogging !

Assalamualaikum pembuka bicara . bicara ka ? errrmm , tak kesah la . HAHA.
masuk ni . 3 entry dah sy buat tuk hari ni . mmg sy kaki blogging la . bangun tidur blog . petang blog . sebelum tidur blog . nasib baik masa tidur tu tidak blog . HUHU . sesuai la dgn tajuk kat atas tu  Kami Kaki Blogging !

if , korang nak join picit ni kat gambar bawah ni . ok .

ni dia . comel kan doodle tu . i like .

ok . meh sini tengok apa yang beliau mahu . HEHE

syarat-syarat:
  • tag kepada 3blogger dan pastikan dia tahu
  • tinggalkan link penyertaan pada comment di blog saya
  • peserta mesti lah memfollow dan like pada fan page kerana memudahkan info-info terkini disampaikan
  • keputusan juri adalah muktamad
hadiah:

RM50+misteri -sama ada cash atau topup
tarikh tutup penyertaan 2 Julai 2011


waw ! tengok hadiahnyee . lau dpt topup RM 50 . ape la sy nak buat ye . 
ok . ape2 pom .sy tak kesah . sy join ni pom juss nak suke2 je . lau dpt alhamdulillah . HEHE

sblm sy larii saya nak tag kat mereka ni la .

Salam .

2 ulasan:

princess violet berkata...

sy da join! ngee.. sy tag awk mula.. hehex.. xdop owg expom

AQILAH ALIAS berkata...

ok.. huhu.. ngtkan spe princess td..HUHU