Khamis, 23 Jun 2011

Khamis yg Ceria .

Assalamualaikum ..
Salam 1 Malaysia n Salam 1 Blogger !

Huhu .adoii la, hari ni . hari yg sungguh membahagiakan . Haha . tak de la.bese2 je .
Meh cni nak citer.td lps rehat ade la subject Bahasa Melayu . Sy tak turun kantin pom today . coz terlalu khusyuk buat mathematics td . tak ingat dh time tu time rehat.Haha .ermm, jimat la duit sy utk hari ni.Alhamdulillah . (=_-)

ermm, bknnye nak ckp sal tak mkn tu. Hehe . ni nak Cakap sal BM ni . adoii ,sngguh sonok .Hehe . Malu pom ade,nebes pom terasa .ermm, mcm2 la perasaan yg dtg. Ok ,asalnye ckgu suh buat individu je tp ade kelonggaran ckit .dpt la buat kumpulan tp dinilai secara individu . ermm,Alhamdulillah .semua ahli kumpulan sy dpt markah yg agak memuaskan . Hehe ^^

Haha ! mmg sakit perut la duk suka td .kumpulan kami ni mmg ceria la ckit.lebih2 cik adik cumil ni Cik Sara Crystal . mmg sy tak leh tahan la td.mmg berdiri kat dpn tu suke je .Sampai apa yg sy hafal tuk oral tu pon tak ingat .tp sy belasah je td . Haha .

Cik Purple n Fila

Ni la ahli Kumpulan Saya .*winkwink*
Gambar kat atas tu sy amik dgn YAYA ni .dy bawad camera td .Hehe . TQ Nadya .boleh la buwad kenangan . *winkwink*

Ouh ! yg ni time Bahasa Inggeris plop . Oh My God . mmg markah oral sy tuk BI mmg low . tak tahu nak cakap ape . ermm, so sad . uwaaa .. :'( .
ermm, td teacher bg nasihat kat sy . suh bnyak berlatih bercakap .Huhu . bnyak jugak la teacher bg ceramah td . speaking terus .nasib baik sy paham . Huhu .

ermm, mmg subject Bahasa sy kurang ckit la . Hehe .

Ok lah . Selamat Malam .
Salam .

4 ulasan:

berkata...

wahh, seronoknyerlah belajar dekat skolah. rindu zaman sekolah.


T.T

AQILAH ALIAS berkata...

@ ﻉ .mmg zaman sekolah menengah plg bezz . Hehe .bnyak kenangan .

mAy Lee berkata...

nice blog tp tulisan tu susah laa nak bace.. kalau blh wat tulisan lain mesti superb.. ^^,

AQILAH ALIAS berkata...

Huhu..Ok2.nty sy cuba betulkan ye.. ^^