Khamis, 20 Disember 2012

''Segmen Up Follower Bulan Disember''

Assalamualaikum & Salam 1 Blogger

Ni entri kedua untuk hari ini, dan juga entri kedua yang berkaitan dengan segmen untuk hari ini dan tahun ini. Haa, terlebih rajin la pula saya ni. Hehe


Oke, kali ni saya nak join ''Segmen Up Follower Bulan Disember'' dari adik Farra Izzaty pula. Ye ke adik?/ Hehe, rasa Farra ni muda lagi daripada saya kan.

Jom la kita ramai-ramai memeriahkan lagi segmen ni. Tarikh tamat; 21.12.12. Esok dah tu. Apa tunggu lagi, cepat la. Hehe

Hai dan Salam Perkenalan daripada saya.


SantapanMinda: Maksud Islam ialah memperbaiki manusia, supaya baik hubungannya dengan Allah dan baik pula hubungannya dengan manusia.

12 ulasan:

Farra Atiqah berkata...

Thanks join awak :) Mohon follow semua peserta --> http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/12/senarai-peserta-segmen-up-follower.html

selamat bersegmen yee ;)

Iema Gurlz berkata...

hye
iema dtg singgah
dr segmen yg sme
done follow ^^
http://www.iemagurlz.my/2012/12/segmen-up-follower-bulan-disember.html

Princess Syazliyana berkata...

http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2012/12/segmen-up-follower-bulan-disember.html singgah dari segmen yg samaaaaaaaaa ;) done follow you

amy sahaje berkata...

slm .dri segmen yg sama
done follow here . follow me back ?

http://saytoalhamdulillah.blogspot.com/2012/12/segmen-up-follower-bulan-disember.html

Nik Ainaa berkata...

hai, datang dari segmen yang sama :)

http://inameowmew.blogspot.com/2012/12/segmen-up-follower-bulan-disember.html

Zam Harirah berkata...

http://p-standsforpenguin.blogspot.com/2012/12/segmen-up-follower-bulan-disember.html

Membalas kunjungan. Saya dah follow kakak #520 :D

♥ عينور شافيقه ♥ berkata...

assalamualaikum :) dari segmen sama . BW and done follow here !

http://mybluebeads.blogspot.com/2012/12/segmen-up-follower-bulan-disember.html

amy fendi berkata...

Datang BW sinih.. Follow back ya ;) http://amyfendi.blogspot.com/2012/12/segmen-up-follower-bulan-disember.html

LeenNajib berkata...

tq :) done. dr segmen yg sama

Aisya Simpson berkata...

Thanks follow ^ ^ saya dah lama follow .

FAREEDA SUMANTERI berkata...

Saya singgah sini dari segmen yg sama.

http://fareedasumanteri.blogspot.com/2012/12/segmen-up-follower-bulan-disember.html

❀M!sz Zuhayra❀ berkata...

Done follow here :)
BW my blog too kayh ! http://zuhayrazack.blogspot.com/2012/12/segmen-up-follower-bulan-disember.html