Sabtu, 22 Disember 2012

Pencarian Bloglist Januari 2013 by Nurfara Hani

Assalamualaikum & Salam 1 Blogger

Oke.. semua orang tahu memang sekarang ni musim blogger ber'segmen'. Singgah je blog mana mana mesti ada. Saya pun tidak ketinggalan untuk men'join'kan diri dengan bersegmen. Hehe


Pencarian Bloglist Januari 2013 by Nurfara Hani. Syarat syaratnye juga sangat la simple dan senang. Semua orang boleh lakukan. 

Tarikh Tamat;26.12.12. Masih ada 3 hari lagi lebih kurang. Ayuhlah wahai blogger blogger sekalian kita memeriahkan lagi bloglist Nurfara Hani .


"Sesunggunya agama disisi Allah Adalah Islam." (QS Ali Imran: 19)

9 ulasan:

Nurfara Hani berkata...

Thanks sudi join:)senarai peserta telah di update. Jom terjah yang lain.

http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/12/senarai-peserta-bloglist-januari-2013.html

Yie Weezer berkata...

done follow dr segmen yg sama :) feel free to hit me back http://yieweezer5915.blogspot.com/ :)

iehahfarihah berkata...

done follow sini

http://iehahfarihah.blogspot.com/2012/12/pencarian-bloglist-januari-2013.html

luqman zakaria berkata...

singgah dari segmen yg same..luqman followers yang ke 545! selmt berbloging.senang2 singgah lah ke arepnakbebel.com

Nisa Hussin berkata...

Follow sini,harap ikhlas follow Nisa balik ye :D
dari segmen yg sama http://stilovkatahatistilovastrid.blogspot.com/2012/12/pencarian-bloglist-januari-2013-by.html

Syazrin Rayhan berkata...

Singgah sini dari segmen yang sama, hit me back :)

http://malayastyle.blogspot.com/2012/12/pencarian-bloglist-januari-2013-by.html

∆LΣΣY∆ M∆IS∆Я∆ berkata...

nice blog :)
done follow ..
follow mine too ..

http://fiesayangrul.blogspot.com/2012/12/pencarian-bloglist-januari-2013-by_25.html

Amalia berkata...

jemput singgah balik blog saya ye?

jom join sekali GA ni :D

http://leyacasandra.blogspot.com/2012/12/giveaway-by-cartieca-story.html

http://leyacasandra.blogspot.com/2012/12/giveaway-by-fyah-ahmad.html

Nurfara Hani berkata...

pemenang pencarian bloglist januari 2013

http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/12/pemenang-pencarian-bloglist-januari-2013.html