Sabtu, 22 Disember 2012

" Segmen Review Blog Saya by Eira "

Assalamualaikum & Salam 1 Blogger

Segmen lagi, Hehe. Biasa la hujung hujung tahun ni ramai la penganjur penganjur segmen ni. Saya join je..Lagi pun memang dah lama sangat daa saya tak terlibat dengan segmen bagai ni. Time ada dekat rumah ni jom la kita join segmen sehabis mungkin. Hehe


"Segmen Review Blog Saya" by Eira. Sape sape nak join klik banner pink kat atas tu. Simple syarat. Untuk maklumat lanjut sila ke blog Cik Eira. Hehe

Tarikh Tamat;24.12.12. Masa ada dua hari lagi. Cepat cepat !!!


"Tiada makanan yang lebih baik daripada hasil usaha tangan sendiri." (HR. Bukhari)

2 ulasan:

Ummi Shaheira berkata...

Thanksss sudi join :D

Ummi Shaheira berkata...

Thanks sudi join :D
BTW
TOLONG BACA :)
http://sheiraeiyra.blogspot.com/2012/12/perhatian-yg-join-segmen-review-blog-by.html