Selasa, 1 Januari 2013

Kenangan Terakhir kami 2012

Assalamualaikum & Salam 1 Blogger

Oke... Selamat Tahun Baru semua. Semoga tahun ini lebih baik dari tahun sebelumnye.InshaAllah...

2012 merupakan tahun yang paling indah dan sibuk bagiku. Pelbagai kenangan manis dan pahit yang telah dilalui.

Ini merupakan salah satu kenangan manis yang telah dilalui. Walaupun hujan, ia tidak menjadi masalah bagi kami. Dah lama sebenarnye rancang semua ni, dan Alhamdulillah pada 31.12.12 lah Allah ketemukan kami kembali.

Tempat; Pantai Bukit Keluang, Besut, Terengganu.


Ayam bakar. 



Menu yang simple tapi cukup mengeyangkan dan puas hati. Yang paling best 'colek'. Hehe. Memang banyak lah makan semalam.


Kaum Adam. Baju biru -Orang Kuat- tanpa dia tak dapat lah makan ayam bakar. Hehe


Tempat berteduh dari hujan tapi basah juga. Pondok ni bocor rupa rupanye. Hehe

Terima kasih bagi yang sudi datang memeriahkan jamuan ni. Walaupun tidak semua yang hadir tapi alhamdulillah kami happy. Hope lepas ni kalau ada jamuan lagi semua boleh datang.

Rindu warga 5IBQ.


"Sesungguhnya sedekah seseorang walau hanya sesuap, akan dikembang biakkan olehNya seperti gunung, maka bersedekahlah." (HR Bukhari Muslim)

2 ulasan:

luqman zakaria berkata...

pernah pergi pantai keluang dulu..tapi dah lame2 giler..hehe..pe2 pon selmt tahun baru..

Qila Violet berkata...

Dah banyak perubahan skrg.. Saya yg tinggal dkt ni pun jrg2 jgak pergi.. :)