Selasa, 2 April 2013

SAHABAT kau segalanya ♥

Assalamualaikum & Salam 1 Blogger  


Wah, mukadimmah bergambar. Hehe. Alhamdulillah, rezeki datang tanpa dipinta. Ole ole dari Cameron Highland, Terima kasih sahabatku Atifah.
#Cuba teka mana satu tangan aku ?// Grr


Wah, tiba tiba plak keluar gambar ni apasal?// Huhu, actually tadi aku and the geng pergi sekolah.Ye lah, budak lepasan SPM lah katakan mestilah banyak perkara yang perlu dibereskan. Td pergi hantar borang Yayasan Terengganu*In Sha Allah, kalau ada rezeki dptlah duit and borang untuk sijil LCCI tu. Alhamdulillah, dah selesai untuk itu.Sambil sambil tu aku bincanglah jgak dengan kaunselor pasal hala tuju aku lepas ni. Dannn selepas dgr nasihat, pandangan daripada cikgu tadi akhirnye aku sudah dapat jalan penyelesaiannye. In Sha Allah, keputusan yg aku pilih ini keputusan dan pilihan yg terbaik yang telah Allah berikan untuk aku.




Selepas selesai semua urusan penting kami, haruslah berposing dulu. Hermm, sempat lagi main sorok sorok disebalik pokok pokok dan dedaun yg menghijau tu ye.Hehe, inilah kami kalau dah nampak lensa kamera tu memang  tak nampak benda lain dah.  Betullah orang cakap, sekeping gambar memberi seribu kenangan. Kawan, kau lah segalanye. Aku akan merindui saat saat kita bersama. Kenangan manis, pahit yang telah kita lalui bersama tidak akan aku lupai. 
Friends Forever :)



Ini kawan aku , Warda namanye (Tudung Hitam). Dia memang seorang yang pandai, kalau dalam kelas biase je. Time cikgu tengah mengajar pun dia boleh tidur *samalah dgn aku suka tidur dlm kelas tp bila exam dapat result memang terbaiklah.Maybe tu lah rahsia kejayaan dia. Hehe. Warda, im joking 



Ini plak Mira.(Kiri), dalam kelas dulu kami duduk berjiran. Kami ni suka makan tau dalam kelas, sorok makanan dlm laci meja, bila cikgu pandang ke lain cepat cepat kami makan. Waa, rindunye saat itu. Banyak lagi kenangan kami bersamaaa. Rasa macam nak naik form 5 balik je tp tak nak ambil SPM boleh?//. Hehe, macam lah sekolah ayah aku punyer. *winkwink*


AKU SAYAAAANGGG KAWAN-KAWAN AKU.  Semoga perhubungan yang kita bina ini berkekalan hingga ke akhirnye.


Kenapa aku malas sangat nak update blog erk? Nak kata busy duapuluhempatjam aku bazirkan masa dengan perkara yang tak berfaedah. 

Tak ada topik dan cerita yang ingin dikongsikan?// Hermmm, sebenarnye banyak sangat cerita yang nak dikongsikan.

#Doakan yang terbaik buat aku dan sahabat sahbat semua erk .


Tiada amal perbuatan anak Adam yang lebih menyelamatkannya dari azab Allah daripada zikrullah. (HR. Ahmad)

6 ulasan:

Alia Erfani berkata...

persahabatan memang indah:)

Qila Violet berkata...

@Alia Erfani
Betul tu, hargailah saat2 kita bersama ini.. :)

Cik Mun berkata...

hargai la kawan yg kite ade..

Miera Violet berkata...

Hargai 'mereka' selagi masih ada. Heee

Qila Violet berkata...

@Cik Mun kwnlah segalanye.

Qila Violet berkata...

@Miera Violet In Sha Allah... kita kwn :)