Khamis, 17 Disember 2015

My Favourite Travel Blog

Assalamualaikum 

Hari ini nak share my favourite blog iaitu blog Kisah Tatie. Siapa yang suka travel tu boleh la masuk ke blog Kisah Tatie ni.


Nak tahu pasal travel info sama ada dalam Malaysia, Luar Negara, Tips Percutian rajin rajin lah tekan gambar atas tu untuk ke blog Kisah Tatie ni. Korang tidak akan menyesal masuk blog dia. Hehee.

Seronok tengok gambar gambar dalam blog dia. Banyak tempat tempat menarik yang telah di kongsikan antaranya Switzerland, Australia, Jepun, Korea dan banyak lagi. Senang cerita hampir seluruh negara lah ada. Hehee.

Sekarang ni kita tengok gambar orang dulu mana tahu suatu hari nanti kita pula ada dalam gambar tu. Hahaha. InshaAllah, ada rezeki boleh la travel negara orang.

6 ulasan:

AINA ZAIRULNIZAM berkata...

Aina pun suka bab2 travel ni. Cuma tak kesampaian lg nak travel huhuhu. Terima kasih ya share blog ni :)

luqman zakaria berkata...

thank you share..boleh terjah nanti.

Mr. Doctor berkata...

Seronoknya baca post2 beliau.. Banyak negara dia dah cover.. Haish bila tabung nak penuh ni..

Qila Violet berkata...

@AINA ZAIRULNIZAM Same lah tak kesampaian lg. InshaAllah suatu hri nanti. Hehee

Qila Violet berkata...

@luqman zakaria Ur Welcome.

@Mr. Doctor kann. Seronok sangat tgk. Hahaa, tabung dh penuh nanti bolehla travel

misz sheyla berkata...

jrg mentravelkan diri..huhu tapi seronok bce pngalaman org...next time boleh terjah baca