Sabtu, 17 September 2011

GIVEAWAY...saya suka DOMO lah!

Assalamualaikum & Salam 1 Blogger !

Selamat Hari Malaysia . Excited betul baca tajuk GA kali ni . CV salah sorang manusia di bumi Allah ini yg amat meminati dgn  DOMOKUN ni . First time tgk dah mula jatuh hati dekat Domo .Mayb, kaler die kot . Coklat ! salah satu feveret kaler CV tu selain Pepel . Ouh, lupa la plak CV . GA ni tlh dianjur oleh EQBAL ZACK .

Walaupun CV tahu CV tak akan menang GA ni tp CV nak mencuba jgak la.sonok jgak join-2 segmen cegini.Heee .suke-2 *winkwink*


CV baru ade satu koleksi DOMO .keychain yg CV gantung dekat pensel case tu .Kalau CV rindu kat rumah ke CV akan tatap Domo tu .blh la hilangkan rindu dekat family & blog ni.Heee .biase la bdak ostel .

Oke, sape yg berminat picit je banner kat atas tu . Tarikh Tutup 18 September . ade mase lg ni . cepat-2 ! jgn lpskan peluang anda . :)



CV    uoll 

7 ulasan:

ciNdhaDahniEa berkata...

gud luck CV... =)

AQILAH ALIAS berkata...

@ciNdhaDahniEa Heee, thanks . doalah utk CV .. *winkwink*

AinsHa=( berkata...

domo, domo...eee, geramnya...btw gudluck..^^

eqbalzack berkata...

Salam,
sorry abg eq lambat singgah sebab blog tengah make over.
Terima kasih join GA abg eq.
abg eq dah linkkan entry ni kat blog. OK

AQILAH ALIAS berkata...

@AinsHa=( domo..comel-2..Hee.. thanks :)

AQILAH ALIAS berkata...

@eqbalzack
Salam, oow tgh m/o ..Heee . sesame :)

aleen aiden berkata...

hi3,blom pape da ckp akan kalah.mane semangat kesukanan mcm nih?hee
gudlak ye! ^_*