Sabtu, 17 September 2011

"Doodle free lagi"

Assalamualaikum & Salam 1 Blogger !

Selamat Hari Malaysia . Hello-2 ! tlg baca tajuk entry baik-2 k..Heee .Hah ! dudel ? Free? CV ni pantang dgr perkataan D.O.O.D.L.E mula la nak melompat sana sini.ekeke . Oke, actualy CV tlh di tag oleh Mish Apple  ni . thanks ya adik comel sudi tag saya . Heee !


Tarikh Tutup 17 September . Esok la tu.Heee . Sape-2 nak dudel free tu rajin-2 la click banner kat atas tu .*winkwink* . Ouh, tak ingat Segmen ni tlh dianjur oleh Cik Tempe . CV selalu je terjah blog die sambil intai-2 dudel yg cute & comel kat situ .Heee :)

Ciri-2 yg CV nak , kalau blh yg simple je .

  • pompuan pakai baju muslimah, shawl (kaler pepel) .Hee *peace
Nak tag kat sape erk ?



\\ CV dapat duit td  //

2 ulasan:

ciNdhaDahniEa berkata...

semoga berjaya... =)

AQILAH ALIAS berkata...

@ciNdhaDahniEa thanks.. Doa-2kn lah utk CV..Heee ^^