Jumaat, 8 Julai 2011

Citer Basi :)

Assalamualaikum.
Salam 1 Malaysia n Salam 1 Blogger !

Selamat Malam readerz sekalian.diharap korang semua berada dlm keadaan sihat alwayz erk.Aminn .

Ok.Let's listen my story now.Hehe.meh cni,rapat2 la ckit.ermm, dh basi sbnrnye citer ni.tp tak pe memandgkan last week tak blk. so, sy smpan citer ni utk diciterkan pd hari ni.Hehe *sori la ye kalu ayt sy tu dpt memeningkan anda sbg pmbaca.*winkwink*

Sy tak bercadang nak bercakap menaip panjang2 pom mlm ni. Ok, jom layan gambar2 kat bwh ni ;

Ptg Selasa.Persiapan Tapak Gerai -->



Biasa la kan kalau dh jd budak ostel ni.keje part time la.ptg tu start smpn2 tmpt mlm tu sediakan brg2 n mcm2 la.Hehe.tp budak luar pom sme jugak.Huhu

Rabu Pagi.Majlis Perasmian oleh umi Pengetua.Majlis ni simple2 je.tengok gmbar kat bwh ni .kecian kat kami kan berjemur dibwh matahari terik.Hehe. ermm,utk pngetahuan u all ni la dewan skolah sy. Cantek kan ?



Ramai kan? ramai penjual drp pembeli.Hehe
Jejaka 4IBQ




2nd day . Khamis ;

Petunjukan Cara Memadam Api .


Cara Menyelamatkan diri . Bahaya la pak cik ni.Hehe

Kami 3 sekawan .Huhu

Sy,Ain n Zati .



~TAMAT~ bnyak lg sbnrnye gmbar2 mls nk upload, internet agak slow . 
Ok.Selamat Membaca n Tengok Gambar2 .

 Salam

4 ulasan:

★ Gadis Merah jamBu★ berkata...

mcm kenal jah sekolah nie


muahaha =)


dop basi lagi nie

AQILAH ALIAS berkata...

Huhu.knl ke? ermm,skolah yg serba cnggih.sapa la tak knl kan..Huhu..

:*
basi jugak ckit2..:)

Ms Z berkata...

tu cara menyelamatkan diri ek?? cm boleh meragot nyawa sendr jep. tehee.. :D

AQILAH ALIAS berkata...

yup cara mnyelamatkan diri..Huhu,tu la, kte yg tgk ni pom cam org nak bunuh diri je. Hehe