Jumaat, 5 Ogos 2011

Memohon Kemaafan !

Bismilallahirahmanirahim....





Salam 1 Malaysia n Salam 1 Blogger !

Di bulan yg penuh kemuliaan ini sy ingin memohon seribu kemaafan jika ade buat slh kat korang semua.W/pun antra kita saling tdk mngenali .Hehe :) . Sy juga ingin  mngucapkan bebanyk terima kasih pd yg sudi singgah n follow blog sy yg tak seberapa ni.Sy jga mohon maaf coz tak smpt nak BW blog uoll blk .nty la kalau ade mse yg sesuai sy terjah blog korang semua .Huhu .

Uoll pasan tak with my blog ? Hehe ! Dh berwjh baru tu.Sy pon tak pndai nk deisgn cntik-2 .Stakat simple macam ni blh la.Hehe !
Nampak tak header sy tu ? Burok kan? Tak Cantik kan? Sy tak pndai la nak buat header comel-2 .Tu sy gna Photoscape n Gimp je . Jujur sy ckp sy tak pndai guna photoshop .sedih :'( .Hehe !

Ermm,ok la nak smbung buat HW jap !

Selamat Malam !

8 ulasan:

AzatLazat berkata...

memohon kemaafan sesama kita
masih boleh belajar,nanti pandai la
hehehe
selamat berpuasa

AQILAH ALIAS berkata...

@AzatLazatHehe,x de mse lg nk blajar .
slmt berpuasa jgak !

Memey Baharom berkata...

oke . sy maafkan . ehehhe

Memey Baharom berkata...

oke . sy maafkan . ehehhe

fahmie firas berkata...

Salam kenal,
nice blog,
done following you,
Kalau free jemput singgah ke blog saya,
Bagi komen and nasihat ok.
http://fahmiefiras.blogspot.com/

★ Gadis Merah jamBu★ berkata...

comelllllll blogg qilahhh


jeles3 hohoho

★ Gadis Merah jamBu★ berkata...

amboiii jadi taeyoun dah eh hihihk


comel ah blog baru nie

Ain berkata...

:)